Despre noi

Translation in: Englisch, Französisch, Rumänisch

DespreNOI

MRC FIRE este o companie specializata in servicii pentru  managementul situațiilor de urgenta si se adresează tuturor operatorilor economici care înțeleg  importanta pe care o are GRIJA FATA DE OAMENI SI GRIJA FATA DE BUNURI.

Nu puține sunt situațiile in care mass-media informează despre efectele unor incendii devastatoare, fie ca se datorează erorii umane,  fie unor efecte ale naturii, despre calamități naturale cărora le cad victime oamenii si bunurile agonisite de o viață.

La fel de adevărat însă este si faptul ca evenimentele care produc situațiile de urgenta nu pot fi evitate întotdeauna, importantă este totuși gestionarea lor, diminuarea impactului asupra oamenilor, a bunurilor si a naturii, diminuarea riscului ca aceste situații de urgenta să apăra.

Practica a ajutat și legislația în domeniu stabilește responsabilități concrete pe care atât administrațiile locale dar și operatorii economici sunt obligați sa le implementeze și sa le gestioneze .

Venind în sprijinul tuturor celor ce au în atenție aceste activități, firma noastră își oferă serviciile.

Pașii pe care vi-i propunem  pentru a fi protejați  și a preveni  situațiile de urgenta sunt:

desprenoi-mrc

Toate aceste componente  contribuie la implementarea unui sistem de PREVENIRE operativ, eficient construit, cu reacție prompta in timp util, prin care se asigura evitarea situațiilor de urgenta sau minimizarea pagubelor.

A PREVENI = PRIMUL PAS PENTRU A FI PROTEJATI:

OAMENI, BUNURI SI NATURA